hof-van-gan
Hof van GAN


 
hof-van-gan
hof-van-gan
axa
AXA
BRUSSEL

Gebogen zitbanken - AXA


Een bescheiden renovatie van 48.000m². Daar hoort een gepaste inrichting van de buitenruimte bij!
Het vernieuwde AXA-hoofdkantoor aan het Troonplein in hartje Brussel was dan ook een kolfje naar onze hand. Ons team werkte samen met A2RC Architects om de centrale open patio en de dakterrassen van dit indrukwekkende conceptgebouw compleet te maken. De final touch voor deze inspirerende werkomgeving in de ‘New World of Work.

Stimulerende plekken voor medewerkers worden in één adem genoemd met ‘het nieuwe werken’. En prikkelen doen ze ongetwijfeld, onze gebogen houten banken aan het vernieuwde AXA-gebouw in Brussel. Jawel, je leest het goed: gebogen hout. We realiseerden dit technisch huzarenstukje van a tot z door een combinatie van slim design, innovatieve productie en minutieuze plaatsing.
 
axa
axa
axa
Station Deinze stalen zitbanken straatmeubilair
Station Deinze

Station Deinze

Zitelement

 
Zitbanken station deinze straatmeubilair
Zitbanken staal naast elkaar straatmeubilair station deinze
Houten balk zitmeubilair treinstation Deinze
ziekenhuis-maaseik
Ziekenhuis Maaseik

Ziekenhuis

Maaseik

Het eerste laagbouwziekenhuis van Vlaanderen in een rustgevende groene setting. Prachtig duurzaam concept. Daarbij kon een geschikte inrichting van de buitenruimte niet ontbreken. Hopelijk hoef je er niet te vaak heen. Maar let dan toch eens op onze zitbanken, anti-parkeerpaaltjes of fietsbeugels
 
ziekenhuis-maaseik
ziekenhuis-maaseik
ziekenhuis-maaseik
Molenvijver Genk

Camp carre 

Genk

Op vraag van de stad Genk ontwikkelde Wolters Mabeg samen met Linde Hermans en Noortje De la haye, 'Camp Carré', een gepaste picknickplek voor het Molenvijverpark, die van het park een ‘belevingsvolle plek in de natuur’ moet maken.
 

Camp Carré is de perfecte plek om met grote groepen en families te tafelen en zo verschillende generaties tegemoet te komen. Aan de grootste tafel kunnen 20 personen plaats nemen (ook plaats voor een rolstoel), rondom op zithoogte kunnen de jongeren een plekje inpalmen, de sportiefste benen zoeken een plekje op het dambordpatroon en spreiden daar hun deken.

Bree Station

Busstation

Bree

Stad Bree verhuisde het busstation van het centrum van de stad naar een nieuwe locatie aan de Baron de Taxislaan. Dankzij de ruime omgeving en de ideale ligging vlakbij enkele scholen en het ziekenhuis had de stad Bree de mogelijkheid om een kwalitatief busstation uit te bouwen. In opdracht van VBG Colas hebben wij dit busstation mee helpen vormgeven.
In combinatie met de opvallende luifel zorgen onze moderne Wand- en zitelementen voor een mooi samenspel. Onze afvalbakken en antiparkeerpalen zorgden dan weer voor de nodige veiligheid en comfort. 
 

Hoe kunnen we je verder helpen?

Hoe kunnen we je verder helpen?
x