green city spot

Green City spot

Groene oases in de grijze buitenruimte


 Groene plekjes in de buitenruimte? Ze zijn steeds moeizamer te vinden in steden of zelfs dorpen. De trend van verstening heeft zich de voorbije decennia immers stevig voortgezet in Vlaanderen. Maar gelukkig zit er een revolutie aan te komen. Want een groene oase in de grijsheid is er sneller dan je denkt. Wolters-Mabeg lanceert de ‘Green City Spot’. Deze duurzame modules kunnen eenvoudig worden geplaatst op een bestaande grijze plek. Zo creëer je flexibel een instant meerwaarde in de buurt: vergroening én ontmoetingsplek bij elkaar. Eén luttele parkeerplaats biedt al perspectieven.

green city spot

GROEN RUSTPUNT
SOCIALE HOTSPOT
VEELZIJDIG
COMPACT
FLEXIBEL
MODULAIR

 De samenstelling van de Green City Spot gebeurt naargelang de behoeftes van de plek. 

thumb

Bloembakken

beluchtingssysteem

waterreservoir

isolatie

perfoplaat

Capillaire buis

Een veilige, stabiele en verstelbare bodem

Een antislip-laag zorgt ervoor dat niemand op deze bodems uitglijdt. Deze uitmuntende oppervlaktestroefheid wordt nog versterkt door de volledige of gedeeltelijke opvulling, waardoor ook klemgevaar voor hakken of vingers vakkundig wordt vermeden. Om de impact op de ondergrond zo klein mogelijk te houden is deze bodem waterdoorlatend, zodat de waterafvoer gereguleerd kan verlopen. Het materiaal is industrieel reinigbaar, zodat het steeds zijn uitstraling en kleur, die u kiest uit een zeer breed gamma, behoudt.

thumb
thumb

Verstelbare poten

De GCS integreert zich helemaal in zijn omgeving. Daarom zijn de poten verstelbaar in hoogte, zodat niveauverschillen moeiteloos worden weggewerkt. Hiermee draagt u bij tot veiligheid, maar ook tot inclusiviteit. Ook rolstoelgebruikers en fietsers bereiken veilig deze groene havens. De kogelgewrichten aan de poten nivelleren zelfs hellingen, waardoor de overgang van straat naar stoep onmerkbaar verloopt. De poten worden op zes plaatsen; één op iedere hoek en twee in het midden, bevestigd en zijn langs boven verstelbaar.

Meer informatie:

thumb

Dirk Vervecken
Account Manager Dirkvervecken@wolters-mabeg.eu


contactVragen? Stel ze nu
Contact
x
x
x

Log In Sign Up Privacy Policy

lskdjf klsfjslfk jlsfkj