axa

Axa Brussel

Een bescheiden renovatie van 48.000 m². Daar hoort een gepaste inrichting van de buitenruimte bij!

Het vernieuwde AXA-hoofdkantoor aan het Troonplein in hartje Brussel was dan ook een kolfje naar

onze hand. Ons team werkte samen met A2RC Architects om de centrale open patio en de

dakterrassen van dit indrukwekkende conceptgebouw compleet te maken.

De final touch voor deze inspirerende werkomgeving in de ‘New World of Work’.

Wie buigt die breekt. Of toch niet?


Stimulerende plekken voor medewerkers worden in één adem genoemd met ‘ het nieuwe werken’ . En

prikkelen doen ze ongetwijfeld, onze gebogen houten banken aan het vernieuwde AXA-gebouw in

Brussel. Jawel, je leest het goed: gebogen hout. We realiseerden dit technisch huzarenstukje van a

tot z door een combinatie van slim design, innovatieve productie en minutieuze plaats

axa
contactVragen? Stel ze nu
Contact
x
x
x

Log In Sign Up Privacy Policy

lskdjf klsfjslfk jlsfkj